Her kan du finde gratis lydbøger

AudioBookCloud en online kilde til gratis lydbøger køre i konjunkton med lokale biblioteker. Jake Epping er en nyligt skilt high school lærer, der sværger ved den høje kvalitet, gratis lydbøger på nettet (lydbogreolen.dk) men overraskende billige burgere på en lokal diner. Mens der bor i fortiden som en high school lærer i en lille Texas by, Jake finder et nyt liv, forelsker sig, og på sidelinjen, arbejder på en plan om at spare JFK på dagen for Texas kortege tragedie. Portalen fører til en bestemt dato i 1958. Hver gang en rejsende passerer gennem bagdøren af lageret, han befinder sig på samme sted i byen, men september 9, 1958. Denne portal er, hvordan Al formår at holde sin virksomhed forsynet med meget billigt kød.

Maya befinder sig og hendes familie målet for flere racistiske hændelser, herunder en tandlæge, der ikke vil behandle hende, på trods af at hendes bedstemor engang lånte ham penge under depressionen. Når Maya begynder sit liv i Frimærker, Arkansas, hun lider i hænderne på de stærkt racistiske hvide naboer, på trods af at hendes bedstemor er økonomisk bedre stillet end mange af Maya’s plager, fordi hun ejer den almindelige butik i hjertet af det sorte samfund af frimærker. I denne første roman af “A Song of Ice and Fire”-serien, er vi advaret om, at “Winter is Coming.” Set i en episk fantasiverden, hvor overnaturlige begivenheder har forårsaget afbrydelse af den naturlige strøm af årstiderne, denne bog begynder i House of Stark i Winterfell, hvor Ned Stark er hersker over nord og bor sammen med sin ældste søn, Jon Snow, og de 4 børn af hans ægteskab med Catelyn.

En af de bedste lydbøger for elskere af fantasy fraktion, eller for fans af HBO-serien fænomen, er “A Game of Thrones” skrevet af George R.R. En af de bedste lydbøger til at blande historiske fiktion med en gribende mysterium er “The Girl in the Letter,” skrevet af Emily Gunnis og læst af Jane McDowell. En eftermiddag stopper han for at spise og besøge med Al, den venlige ejer, kun for at opdage, at Al er alderen natten over og er i meget dårligt helbred. Fordi igen, ingen er fri, indtil vi alle er frie. Dette er generelt en løn site og gratis registrering er forpligtet til at downloade.

Ingen andre steder kommer tæt på det, og hvis de gør, er prisen sandsynligvis vil være den samme. Der er en ny avanceret iPod kendt som Apple iPod shuffle 4th generation 2 GB sølv, der har en hukommelse på 2 GB og kommer i en aluminiumspakke, der er attraktiv og kompakt at bære. Der er faktisk gode ting at forvente fra Joel Osteen prædikener. Der er to typer af bogtitler på Scribd: bøger, der kræver kreditter, der skal føjes til biblioteket (de er markeret med “!” tegn på forsiden) og dem, der ikke gør.