Støt god A-kasse og få gavn af det selv

Det er en meget god ide at betale ind til en a-kasse for når alt kommer til alt er det dig, der ender med at kunne få gavn af den. Betaler man ind til en a-kasse vil man hver måned betale et vist beløb. Det beløb bliver en del af en større kasse, som mange andre også er med til at betale ind til. Bliver du på et tidspunkt arbejdsløs betyder det, at du ikke i lige så høj grad behøver at bekymre dig. Du kan nemlig være sikker på, at du får dagpenge når du bliver ledig. Hvis du derimod ikke har betalt ind til en a-kasse får du ikke gavn af disse goder.

Med en a-kasse får du mange goder

Det er ikke kun hvis du bliver arbejdsløs, at du kan få stor gavn af en a-kasse. For også når det kommer til andre situationer vil du opleve det som en stor fordel. En af de ting, som mange a-kasser tilbyder er rabatter på forskellige ting. For eksempel kan du få 20% rabat på forsikringer. Skal du have forsikring på hus eller bil kan du få dem billigere det første år. Det er en dejlig ting i en økonomi, som ikke har så meget luft i.

Derudover er det også en god ide at tage til nogle af de karrieresamtaler, som man kan få ved hjælp af a-kassen. De tilbyder mange forskellige kurser og de er alle sammen skræddersyet til dig, der går op i din karriere og ønsker at forbedre dig. En anden god ting er også, at du får penge udbetalt hvis der er strejke eller lockout. Det ved man aldrig hvornår sker så det er en stor sikkerhed i sig selv.

Din fagforening er din støtte

Der findes en lang række fagforeninger i landet og dem der findes har været til stede i mange år. Generelt handler det om at folk inden for samme branche går sammen for at starte en forening, som i sidste ende kan gøre, at man får bedre vilkår. Det er dermed en meget solidarisk ting, som mange har fået gavn af gennem tiden.