Hvordan finder du en plasmadonation i nærheden af mig

Plasmadonation er mulig på mange måder. Mange mennesker ved ikke, at du kan tjene penge ved at donere plasma. Mange plasmadonationscentre findes i nærheden af dig. Donation af blodplasma kan resultere i betalinger op til $ 50 pr. Donation. Placeringen og typen, du donerer, påvirker, hvor meget du tjener. Det er vigtigt, at din vægt begrænser antallet af donationer, du kan foretage på en måned. Føderale retningslinjer har en grænse for, hvor meget du kan tjene ved denne metode.

For at finde et plasmadonationswebsted i nærheden af dig kan du enten bruge din lokale telefonbog eller søge på Google. Vær opmærksom på betalingsplanen. Nogle faciliteter kan kræve en aftale eller betalinger for at donere fremtidigt blod. De fleste donationscentre tilbyder den samme betalingsplan: en betaling er mindre for din første donation; efterfølgende donationer er dyrere. Find en plasmadonation facilitet i nærheden af dig, og betal så lavt som muligt hver gang.

Kampagner og andre frynsegoder er også tilgængelige for førstegangsdonorer på et plasmadonorcenter i nærheden af dig. Husk, at du skal være i en alder af 18 år og ikke have tatoveringer. Centret vil foretage en hurtig fysisk og kontrollere din medicinske historie, før du kan donere blod. Men hvis du har en tilstand, der forbyder dig at give blod, kan centret udsætte dig til en anden dag.

Du kan også søge efter plasmadonationer i nærheden af dig gennem en national organisation som GRIFOLS og CSL. Begge virksomheder accepterer plasma fra personer over 18 år og må ikke have haft nogen tatoveringer i 12 måneder. Google Maps er en fantastisk måde at søge efter en plasmadonationsfacilitet i nærheden af dig. Der er mange plasmadonationscentre i dit område. Mange virksomheder tilbyder også månedlige kampagner, der betaler dig. For så lidt som $ 400 kan du tjene ekstra penge ved at donere plasma i en måned. Dine point kan indløses til merchandise eller forudbetalte kort.

Drik rigeligt med vand, og undgå alkohol og nikotin, før du går til et plasmadonorcenter. Du bør undgå alkoholforbrug i mindst fire timer før din aftale. Endelig skal du sørge for at spise en sund kost før din aftale. Du behøver ikke at spise et stort måltid! Sørg for at få nok søvn, før du giver din donation. Det er godt for dit helbred.

Du kan muligvis ikke tjene mange penge som plasmadonationsdonor, men du kan tjene hundreder af dollars hver måned ved at donere blod. Processen tager kun to til tre timer hver måned. Hvis du donerer blod eller plasma hver anden uge, kan du tjene op til $ 400 pr. Måned. For at donere plasma i en måned skal du stadig opfylde nogle medicinske krav. Derfor er det vigtigt, at du er sund nok til at håndtere nåle.