Hvad drev gentage besøgende til dit websted?

Der er zillions af grunde til, hvorfor dine besøgende vender tilbage til dit websted. Man kan være meget interesseret i at se dit animerede billede på din hovedside, men spøg til side jeg har samlet 12 elementer, der inviterer besøgende til at gentage deres besøg.

1. høj kvalitet indhold.

Vi har alle læst som “Indhold er The Thing” ifølge Michael Dean af Kittyfeet.com. Vi har ikke set-up vores hjemmeside til bare fyld-it med endeløse links til dine favoritter, men vi er der for at diskutere, hvad kan vi bidrage til web. Fyld den med regelmæssigt opdateret kvalitetsindhold og de vil vende tilbage, beder om mere.

2. brugervenlighed.

Vi har alle hørt om “brugervenlige” computere og software. Hvorfor ikke gøre det samme til vores websted. Give en navigationslinje, der er nemme (og sjov) at bruge glemmer de fancy ting.

3. hurtig til Download.

Antager dit websted vil blive set af den ældste browser, langsomste modem og begrænset antal paletter.

4. opdateret hyppigt.

Har du forberedt indhold af høj kvalitet, men problemet er du kun opdatere den en gang om året. Sæt en realistisk mål først, at i mindst du vil bringe nyt indhold til det en gang om måneden og derefter øge frekvensen.

5. belønninger, konkurrence og incitamenter.

Kontroller dine besøgende nyde en meget “givende” besøg på dit websted og forventer ham til at vende tilbage eller bare minde ham at få sin præmie, belønning eller en omtale af sit navn i din månedlige nyhedsbrev. Han vil sikkert vende tilbage. Konkurrencen er en rigtig god idé. Email mig på denne ene, og jeg vil give dig den gratis kode.

6. foretrukne mærker.

Som bekendt er zdnet.com er site for gratis downloads, cnn.com for up-to-the-minute tilpasselig nyheder. Hvorfor ikke link til dem? Ved du, at zdnet.com tilbyder link partnerskab? (Jeg får ikke penge fra denne ene, folk :-)) Jeg kender en hjemmeside, der blot opdaterer deres besøgende på hvad der sker med over 200 mærkevarer ezines og du ved, hvad besøgende kan lide det og vende tilbage.

7. banebrydende teknologi.

Vi kan ikke alle konkurrere med denne kategori men jeg er sikker på der er masser af software derude til at forenkle opgaven. Så få fat i en!

8. spil.

Online spil sites bliver berømte i dag. Besøgende også brug for engang at spille online. Give, hvad de har brug for og de vil spørge dig om mere.

9. indkøb kapaciteter.

Web surfere også shoppe rundt og de leder efter bekvemmelighed på hvordan det skal gøres. Være den første til at gøre det for dem. Føje en indkøbsvogn af en slags til dit websted, og det ville være bedre, hvis du kan acceptere kreditkort online.

10. customizable indhold.

Prøv at oprette en simpel database (Excel MS Access ville gøre) og slutte det på dit websted. Alle besøgende vil have sit eget indhold og erfaring. Et eksempel herpå er planetit.com (fortælle dem jeg henviste dig, lige nok til at modtage tak fra dem, ja, ingen penge involveret her enten.)

11. chat og BBS.

Opslagstavle eller interaktive fora erstatter BBS (bulletin board system) i dag. Jeg har endda en på min hjemmeside (bare for at sikre) og jeg er overrasket over antallet af besøgende fra hele verden, der bogføres på den. Bare sørg for at du får deres email addie så du kan svare.

12. freebies, vittigheder og citater.

Jeg ved ikke om dette, men jeg har modtaget retur besøg på denne ene. Jeg fik selv en ransage maskine nemlig jokes på mit site og mennesker vende tilbage bare for at læse vittigheder. De samme mennesker, der brugte betydelige pengebeløb læsning vittigheder og citater vil snart bede om et prisoverslag.

Du ved, at undersøgelser har vist, at det tager 4 til 5 besøg for en person, inden han sætter sine øjne på hvad du kan tilbyde. Et simpelt element (men det er ikke inkluderet på de 12 elementer jeg har nævnt) er blot at placere en tekst på dit websted (fede bogstaver, ikke caps) siger “venligst bogmærke denne side” kan gå en lang, lang vej.

Leave a Reply

Your email address will not be published.