Fortsættelse mønstre: trekanter

Trekanter

Fortsættelse mønstre er mønstre, der findes inden for en tendens til priser hvor markedet konsoliderer før man går videre i retning af den oprindelige tendens. Der er flere vigtigste konsolidering mønstre, som alle følger de samme simple regler.

-Prisen vil flytte beslutsomt i én retning før du kører ind i støtte/modstand

-Prisen vil konsolidere til gangen og skabe fortsættelse mønster

-Prisen vil bryde gennem støtte/modstand og signalere en fortsættelse af den tidligere tendens.

Der er flere fortsættelse mønstre og artiklerne ville starte fra trekanter.

Trekanter

Trekanter kan bedst defineres som konvergerende tendenslinjer. Baseret på dette faktum alene, kan forhandlere tegne to umiddelbare konklusioner vedrørende trekanter:

1. som de konvergerer, kontrakter volatilitet; Dette tyder på en breakout er på horisonten.

2. Når en af Trekantens tendenslinjer er brudt, kan handlende forventer markedet breakout i retningen.

Trekanter kan inddeles i tre hovedtyper: stigende, faldende og symmetrisk.

Faldende trekanter

Den faldende trekant er en trekantet konsolidering zone, der har en hypotenusen skrånende nedad på toppen af trekanten. Under hypotenusen er en lige tendenslinje. Generelt, når markedet bryder gennem denne tendenslinje, er det ses som et signal, at sælgere har fremdrift i markedet, og at shorting kan være en god mulighed for som et resultat. Det kan derfor med rimelighed konstateres, at trekanten faldende normalt vises i en nedadgående trend markedet og signalerer en fortsættelse af den nedadgående tendens.

Opstigende trekanter

Som man kunne forvente, den stigende trekant normalt vises i en opadgående tendens – og signalerer en fortsættelse af den stigende tendens. Den opstigende trekant er hovedsagelig en faldende trekant; Det har en hypotenusen, der bevæger sig opad med tid, hvorover er en lige tendenslinje, som erhvervsdrivende eyeing omhyggeligt som et afgørende modstand. Når denne bekræftelse af denne modstand har brudt er modtaget, kan det være et signal, at købere har overtaget kontrollen med markedet – dermed gøre det en ideel tid til at købe.

I nedenstående diagram dannet USD/CHF en stigende trekant over 5 dage før udgivelsen af en vigtige økonomiske data. Prisen testet niveauet resistente 1.2545 til tre gange før gennembrud. På hypotenusen side, købe momentum skubbet den støtte niveau yderligere op, som dannede den konvergerende stigende trekant. Når de økonomiske data blev frigivet, pris brød modstanden og skudt yderligere op.

Konvergerende trekanter, uanset faldende eller stigende, repræsenterer psykologien af handlende på markedet. Før breakout er handlende ikke sikker på hvilken retning prisen vil gå, de handler med stor forsigtighed, og dermed, afspejles af den smalle handelsinterval Hurtigudbetaling.dk før breakout. Området vil få smallere som forhandlere er at få mere forsigtige før den endelige breakout. Når retningen af breakout er efterkommet, tilhængere vil komme ind på markedet efter den retning, som udgør den stærke fremdrift efter breakout.

I sidste ende, det vigtige signal leveret af trekanten er ikke figuren, selv. Signalet er leveret af retning af breakout fra den trekant, som signalerer en fortsat eller nogle gange en vending af tendensen.

Symmetrisk trekanter

Den symmetrical trekant har to lige sider skråner ned mod hinanden i den samme vinkel. Det favoriserer hverken en ulempe eller en opadrettet breakout. Som et resultat, bør erhvervsdrivende kigge efter det at signalere en fortsættelse af skridt i den oprindelige retning; eller med andre ord, at flytningen af den generelle tendens.

I nedenstående diagram dannet USD/CHF en stor symmetrical trekant over en periode på seks måneder før bryde ovenfor modstand mod opadrettede. Det var svært at vide hvilken retning prisen ville breakout. Handlende kan være opmærksomme på den oprindelige trend og handelen langs retning af den generelle tendens.

Handel signal fra en symmetrical trekant bør ikke komme som nogen overraskelse, da det er en stigende støtte linje og en faldende modstand linje konvergerende som diagrammet flytter til højre. Til sidst en af disse tekniske niveauer skal brydes, på hvilket tidspunkt erhvervsdrivende fungerer ligesom hvis linjen var en enkel tendenslinje. Udbrud fra en trekant, der er blevet smalle kan være afgørende, fordi køber eller sælger interesse har akkumuleret mens prisen har konsolideret.

Leave a Reply

Your email address will not be published.