De bedste lange kører Las Vegas-Shows

Las Vegas viser appel til folk som en udstilling af vidunderlige billeder og en spændende oplevelse. Nogle af disse billeder er komiske handlinger, roulette, acrobat, magi og farverige lys. Disse er alle i Las Vegas. Der er mange typer af shows skal ses og nogle af dem har optrådt i år.

En af de mest besøgte steder er stadierne, hvor Las Vegas-shows afholdes. En af de længst kørende viser er “Danny Gans” show. Han blev tildelt “Entertainer of the Year” og “Vis of the Year”. Hans award-vindende show er den hotteste billet rundt. Han er også kendt som den bedste sanger-impressionistisk-komiker-skuespiller i nutidens underholdningsindustri. Kun få mennesker kender det, men han drømte aldrig om at blive en entertainer, da han var ung. Da han var i college spillede han for Dodgers baseballhold, men hans karriere sluttede Hvornår blev såret. Hans familie og venner opfordret ham til at gå ind i showbusiness. Som følge heraf flyttet Gans sit fokus fra verden af baseball til underholdningsbranchen. Han har en vidunderlig sangstemme og han har evnen til at få folk til at grine.

De voksne viser, er også meget populære. Man skal være 21 år eller ældre til at blive optaget i disse shows. Greg Thompson Erocktica Live! er en af de bedst sælgende shows i Las Vegas. Sammen med koreograf, Mistinguett, producerer de sexet sene produktioner for Playboy og HBO. De producerer også den nuværende “Skintight” på Harrah’s Las Vegas. Showet er en kombination af MTV videoer, Classic rockmusik og Pussycat dolls. Showet har også sangere og dansere som Gabriella Versace og musikere som Ray-J Jones og sexet og lokkende Mistinguett dansere. USA / UK all-star klassisk rockband spille klassisk rock n’ roll musik fra populære bands som Aerosmith, kys, Guns ‘N’ Roses, Led Zeppelin, U2, Velvet Revolver, rejse, Foreigner og mange flere.

En anden billet sælge show er Blue Man Group. Dette er en kreativ og kunstnerisk organisation, som er dedikeret til at danne spændende og innovative arbejde med en bred vifte af medier. De er prisvindende teater produktioner som kritikere beskrive så forbløffende, storslåede, morsom men musikalsk indflydelsesrige. De har tre blå figurer, der fange for øjnene af publikum ved at kombinere teater, kunst, videnskab og percussive ydeevne i en underholdning mødested, der er unikt og originalt.

KA er en kampsport og akrobatisk vis. Det byder på storslået fyrværkeri, multimedia og dukketeater kombineret. Det er hostet af MGM Grand, og Las Vegas er det eneste sted hvor dette show er udført og afholdt. Det har den teatralske energi, at publikum vil gerne have og opleve. Det er en fortælling om tvillingerne på en dødsforagtende rejse til at udføre deres sammenflettet skæbne. De viser de forskellige kampsport kendt for verden og bland det med deres fantastiske akrobatiske færdigheder. Disse er blot nogle af de mange Las Vegas-shows, der er sælger og kører i årevis. Så hvad venter du? Kom og Nyd sjovt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.