Artikel Marketing: Er det det værd?

Har dit website rang i toppen af søgemaskinerne vil give dig med en strøm af trafik klar til at læse, købe eller interagerer med dit websted. Fik denne højt første side ranking i de vigtigste søgemaskiner såsom Google, Yahoo og MSN er ekstremt svært og ikke at nævne, tidskrævende.

Søgemaskiner tage betydelige meddelelse om hvor mange, og kvaliteten af indgående links til dit websted. Traditionelt, webmastere har sendt link anmodninger, beder om at udveksle links, dette men bliver mere og mere ineffektiv som folks e-mail adresser er spammet af automatiserede robotter.

Metode kyndige internet marketingfolk bruger nu artiklen indlæg. Her er hvordan det virker. Webmaster skriver en artikel om emnet af deres site, herunder et tilbage link til deres hjemmeside. De så Send dette til forskellige artikel directories. Til gengæld nogle af disse artiklen mapper liste denne artikel og dens tilbage link, og også distribuere det til alle deres medlemmer. Nogle endda videregive dette på andre artikel websteder.

Dette kan manuelt tage lang tid men. En masse kopiering og indsætning af artikler skal ske, skal du logge ind og logge ud af websteder, og det hele kan være meget trættende. I de seneste 6 måneder nye produkter er blevet frigivet, tage nogle af kedelige ud af artiklen indlæg. Disse semi-automatisk gå til de relevante websteder og Indsend din artikel, logge ind for dig og udfyldning af formularer med din artikel. De kan være en stor tidsbesparelse.

Endelig er der nye tjenesteydelser, der faktisk gå ud og indsende dine artikler gratis til andre store biblioteker. De annoncer på din artikelside på deres websted. Det er en win-win situation. Artikel forfatter får værdifulde backlinks til deres websted eller deres indhold læst af mange mennesker, store artiklen bibliotek får ekstra indhold og reklameindtægter, så alle er tilfredse.

Vi anbefale varmt artiklen skriver til markedsføring dit websted, kan det tage lidt tid, men med de tjenester, der er skitseret her det behøver ikke være så smertefuldt, som det var engang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.